Naša ponuda

 

Agencija Hedonistria bavi se upravljanjem smještajnim kapacitetima. Ukoliko ste privatni iznajmljivač i nemate vremena, mi ćemo se pobrinuti za Vaš apartman, a na vama je da ostvarite dodatni prihod bez obaveza!

BOOKING


Paket uključuje korištenje najsuvremenijih informatičkih servisa i alata u cilju maksimiziranja popunjenosti Vašeg objekta na različitim kanalima prodaje i suradnju s agencijama specijaliziranim za kuće za odmor s bazenom te vođenje kalendara popunjenosti. Preuzimamo kompletnu komunikaciju s gostom do dolaska u objekt.

 

BOOKING + CHECK-IN


Paket uključuje BOOKING plus doček gostiju, košaricu dobrodošlice (voda, voće, čokolada i sl.), poklon za gosta (boca vina i sl.), prijava i odjava gostiju putem sustava eVisitor, naplata i izdavanje računa, prihvat i povrat depozita na odlasku. Po potrebi organizacija kućnog majstora. 

ALL INCLUSIVE PAKET


Paket uključuje BOOKING + CHECK IN/OUT plus profesionalno čišćenje (uključeno pranje i peglanje posteljine) vašeg smještajnog objekta pri svakoj smjeni gosta plus nadopuna kućnih potrepština (wc papir, sapun, šampon, kuhinjski ubrus i sl).

 ALL INCLUSIVE + ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE BAZENA


Paket uključuje ALL INCLUSIVE USLUGU plus redovito održavanje i čišćenje bazena pri svakoj smjeni gosta (U cijenu uključen rad i nadopuna kemikalija).